Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

PuzzleGlue 1000, puzzle ragasztó

Ár: 2.179 Ft
Egységár: 2.179,00 Ft/db
Cikkszám: TS-108
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. május 16.
Szállítási költség 790 Ft
Nem értékelt
Méret
1 darab
Szín
mintás
Menny.:db
Szállítási lehetőségek
40.000 Ft-tól ingyenes szállítás
40.000Ft felett ingyenes szállítás
Fizetési lehetőségek
Bankkártyás fizetés, vagy átutalás
Utánvétel
Termék címkék:
glue puzzle puzzleglue ragasztó

Termékleírás

Remek időtöltés a családnak egy-egy csodálatos puzzle kirakása, órákat, napokat, sőt heteket is könnyedén el lehet tölteni egy-egy puzzleval. Sokszor hatalmas sikerélmény, ha végre sikerül kirakni egy régóta rakott, sokszor félbehagyott képet. Azonban ha egy kép elkészül, nem kell szétszedni, vagy a padlón kerülgetni óvatosan, nehogy hozzáérjünk, vagy belerúgjunk a kirakott műremekbe, lerombolva ezzel munkánk gyümölcsét, melyért adott esetben napokat, heteket küzdöttünk.

Az általunk forgalmazott puzzlek színvilága, képélessége megegyezik a termékek képén láthatóval, bármelyik szoba falán csodásan mutathatnak.

A szivacsos fejjel ellátott puzzle ragasztó használata gyors és egyszerű. Használata során többször át kell kennünk a kirakott puzzlet szemből, azaz a mintás oldalán, nem kell megfordítani hozzá a kirakott képet. A képet néhány alkalommal át kell kenni, használata során nem hagy sem csíkot, sem foltot, átkenés közben pedig befolyik a puzzle darabkák illesztéseibe, ezzel is tökéletes tapadást biztosítva, néhány átkenés után pedig a kirakott puzzle készen áll arra, hogy egy képkeretbe foglalva elfoglalja kijelölt helyét a falon. A ragasztó száradási ideje körülbelül 10 perc.

A ragasztófolyadék nem tartalmaz az egészségre és környezetre káros anyagokat, körülbelül 1000 db puzzle elem összeragasztásához elegendő.

Termék jellemzői
- Puzzle ragasztófolyadék, 1000 puzzle elem összeragasztásához elegendő
- Szemből, a kép mintás oldaláról kenhető
- kb. 10 perces száradási idő
- nem tartalmaz egészségre és környezetre káros anyagokat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!