Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Étkészlet

A családi vacsora különleges pillanatokat teremt egy hosszú nap után. Gyermekeink számára készült étkészleteinkkel még nagyobb mosolyt csalhatunk arcukra. A vidám, gyerekbarát minták minden gyermek kedvencei. Az evőeszközök és poharak fogása könnyű, a tányérok pedig úgy lettek kialakítva, hogy a kanalazás egyszerű legyen. Ráadásul minden termékünk BPA-mentes és egyszerűen tisztítható.

A tapasztalatok alapján a szülők, amikor gyermek étkészletet válogatnak sok szempontot figyelembe vesznek. Nézzük, melyek ezek:

1.      Legyen tartós: Az általunk forgalmazott termékek strapabíró műanyagból készülnek. A gyerek étkészleteket ma már a gyártók, amennyire csak lehetséges, környezetbarát, újrahasznosított, BPA mentes alapanyagból állítják elő. Egy ilyen étkészlet legyen multifunkcionális, és olyan küllemű, hogy a gyermek örömmel használja azt, szívesen fogyassza az ételt belőle.

2.      Káros anyagoktól mentes: A legfontosabb összetevő: LEGYEN BPA mentes. A Biszfenol-A elnevezésű anyag ma már száműzött anyagként van számon tartva az EU-ban számos egészséget veszélyeztető hatása miatt. Felhasználását az EU szigorúan korlátozza, ennek köszönhetően az általunk forgalmazott gyerek étkészletek már egytől-egyig BPA mentesek.

3.      Mikrózhatóság: A mikrózható gyerek étkészlet szettek egyhuzamban maximum 2 percen át, általában maximum 600W teljesítményen mikrózhatóak.

4.      Étkezés a gyermek szeretett hősével: Számtalan mesehős, szuperhős, karakter közül válogathattok gyermekeddel, ha a Lyamar.hu kínálatát böngészed. Szokták mondani, az étvágy az étkezés közben jön meg, ez a gyerekeknél hatványozottan igaz, pláne, ha olyan étel került az tányérba, melyet nem szeret, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről vagy bármilyen más nem kedvelt főtt ételről. Azonban ha a tányérok alján egy-egy kedvenc kis hős köszön vissza rá, bizony hirtelen minden könnyebbé válik.

A gyermek étkészlet szettek tartalmazzák a mély tálkát, a lapos tányért, a poharat és egyes esetekben az evőeszközöket is, ha nem, akkor pedig kedvedre válogathatsz ide kattintva a baba- és gyerek étkészleteink közül. Ezek a gyerek étkészlet szettek általában kedvezőbb árúak, mintha az elemeket külön vásárolnánk meg, ajándéknak sem utolsó választások. Egy Mancs őrjárat gyerek étkészlet szettel könnyenlenyűgözhetőek a fiúk és lányok egyaránt, bár igaz, hogy az etalonnak a lányok körében még mindig a Disney Minnie vagy a Jégvarázs karaktereivel díszített gyerek étkészlet szettek dominálnak.

Találd meg a kedvenc étkészletet gyermekeddel együtt!

Rendezés: