Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

 

Választható futárszolgálatok: Magyar posta zrt. (mpl), gls Hungary Kft.)

 

 

 MPL csomagautomata, postapont, postán maradó csomag (SMS és e-mail értesítés)
Rendelés végösszege Szállítási díj:
0-34.999 Ft 790 Ft
35.000 Ft-tól Ingyenes! (0 Ft)
  MPL házhoz szállítás (e-mail értesítés, időablakkal és a futár telefonszámával)
Rendelés végösszege Szállítási díj:
0-19.999 Ft 1490 Ft
20.000-34.999 Ft 990 Ft
35.000 Ft-tól Ingyenes! (0 Ft)
  GLS Csomagpont, Csomagautomata (SMS és E-mail értesítés)
Rendelés végösszege Szállítási díj:
0-34.999 Ft 1.290 Ft
35.000 Ft-tól Ingyenes! (0 Ft)
  GLS futárszolgálat, házhoz szállítás (SMS és E-mail értesítés szállítás napján)
Rendelés végösszege Szállítási díj:
0-39.999 Ft 1.890 Ft
40.000 Ft-tól Ingyenes! (0 Ft)
Vásárló által kért GLS cserecsomag indítás - Háztól-Házig szolgáltatás
(Nem a Szolgáltató hibás teljesítéséből eredő csere, pl.: Mérethiba, másik fazon választása)


A cserecsomag szállításának alapdíja: 1.999 Ft. Csere esetén a futárszolgálat az előre jelzett időpontban szállítja a csereterméket, a csere költségét ekkor kell kifizetni a futárnak, egyúttal át kell adni a futárnak a cserélni kívánt terméket, visszacsomagolva, lezárva. A csomagot megcímeznie nem kell, a futár viszi a szállításhoz szükséges matricát a csomaghoz.
Összeghatártól függetlenül 1.999 Ft
Személyes átvétel telephelyünkön. Személyes átvétel a Zámoly, Csalogány utca 4. szám alatt, H-P 10-16 óra között. Az átvételre az összekészítve státusz e-mail értesítő után van lehetőség, helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges. Tel: 06-20/349-9920.
Szállítási terület Kosár értéke Ár / csomag

-Zámoly

összeghatártól függetlenül Ingyenes! (0 Ft)

Amennyiben munkahelyi vagy egyéb szállítási címet ad meg, kérjük jelölje meg a megjegyzés rovatban az időtartamot, amikor a csomagot át tudja venni.

-----

Fizetési módok:

Rendelésed leadáskor MPL és GLS futárszolgálat választásakor 3 féle fizetési mód közül választhatsz, mely lehet

1; Utánvétel (Utánvétel kezelési költség díja: +490 forint)
2; Online Bankkártyás Fizetés (OTP SimplePay), vagy
3; Banki előre utalás

Mi az az utánvétel kezelési díj és miért kerül felszámításra utánvétel esetén?

Az utánvétel kezelési díj a szállítási költségen felül kerül felszámításra értékhatártól függetlenül akkor, ha utánvétes fizetési módot választasz.

A rendeléskor azonnal ki nem fizetett, vagy előre el nem utalt vételár esetén Webáruházunk meghitelezi számodra a termékek és szolgáltatások díját mindaddig, ameddig a csomagot nem veszed át és nem fizeted ki, akár a helyszíni átvétel során történő tartalomellenőrzés mellett. A tartalomellenőrzés lehetősége egy plusz biztosíték, egy plusz ellenőrzési pont számodra. Az utánvétel során beszedett összeg továbbításának díja van, melynek költségét a futárszolgálatok áthárítják Áruházunkra. Éppen ezért, az utánvétel kezelési költség csak utánvétes fizetési móddal történő fizetés során kerül felszámításra, online bankkártyás fizetés, vagy banki előre utalás esetén annak díját elengedjük.

------

A termékoldalon szereplő "várható szállítás" időpontja tájékoztató jellegű adat, melyet Webáruházunk igyekszik tartani, ezt azonban adott esetben a beérkezett rendelések mennyisége befolyásolhatja. A rendeléseket beérkezési sorrendben teljesítjük. Sürgős esetben kérjük jelezd ügyfélszolgálatunknak, hogy a rendelésedre legkésőbb mikorra lenne szükséged.

A rendelés során megadott e-mail címre a csomag feladásának napján újabb e-mailt küldünk, melyet követően általában a következő munkanapon átvehető a csomag. GLS házhoz szállítás esetén SMS értesítést küldünk a csomag kézbesítésének a napján a rendelés leadásakor megadott telefonszámra.

A vásárlás összegének kiegyenlítése 3 módon történhet választásod szerint.

1; Online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül. Egyszerű, biztonságos fizetés, a rendszer a rendelés véglegesítését követően a megadott linkre kattintva átirányít a bank oldalára, ahol biztonságos keretek között hajtható végre az online bankkártyás fizetés.

Elfogadott kártyatípusok: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

<< A részletes vásárlói tájékoztatóért kattintson ide >>
simplepay_hu

2; Utánvéttel. A fizetés ilyenkor minden esetben a csomag átvételekor a futárnál, postán, csomagautomatánál vagy csomagponton történik készpénzzel, vagy bankkártyával. (Nem minden postaponton lehet bankkártyával fizetni a csomag átvételekor). Ha a vásárlás promóció idején történik és ingyenes szállítást biztosító kuponkód kerül felhasználásra, akkor a szállítási költség ingyenes lesz, azonban utánvétel kezelési költség összeghatártól függetlenül fizetendő. (Utánvétel kezelési költség díja egységesen 399 forint.) Ugyanez érvényes akkor is, ha a megrendelt termékek értéke eléri az ingyenes szállítás határát.

3; Banki előre utalással. Banki előre utalás esetén 11736006-21153756 számlaszámra kell vásárlás végösszegét elutalni, a közlemény rovatban pedig kérjük a Vásárló nevét és a rendelésszámot feltüntetni az utalás azonosítása végett.

További információt a Vásárlási feltételekben találsz.

Amennyiben munkahelyi címet adsz meg, kérjük jelöld meg a rendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban, hogy mikor tudod a csomagot átvenni.

Kuponkód felhasználása esetén a kuponkód által biztosított kedvezménnyel csökkentett összeg lesz a vásárlási végösszeg, mely az ingyen szállítási értékhatárnál figyelembe veendő. Egy vásárlás során egyidejűleg minden esetben egy kupon használható fel.