Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Baba napozó Disney mintákkal

Fedezd baba napozóink széles választékát a Lyamar Webáruházban. A baba napozó a baba body nyári kialakítása, azaz a nyár bodyja. Ugyanaz a kényelem és kialakítás jellemzi, mint a baba body darabjait, de még lengébb, még nyáriasabb kivitelben, direkt a kánikula és a nyár napjaira tervezve, ráadásul a kislány baba napozókat általában lenge, pamut fodrok díszítik, melyek még cukibbá teszik viselőjüket. Baba napozóinkban közös, hogy nyakrésznél a vállrészen, valamint alul is patentosak, ezzel elősegítve a könnyebb peluscserét és baba öltöztetését.

Rendezés:

A baba napozó

A baba napozók az igazán meleg, forró nyári napokra vannak tervezve úgy, hogy a babák kellemes, kényelmes, szellőző nyári viselete a nagy melegben, éppen ezért magas minőségű, kiválóan szellőző, vékony, bőrbarát pamut anyagból készülnek.

A baba napozók abban különbözik a baba bodyktól, hogy a baba napozó, legyen szó kisfiúról vagy kislányról, egy komplett öltözet nyárra, mást nem is szükséges a babára adni ezen kívül a forró napokon.

Az, hogy a kialakítása felér egy felsővel és egy rövidnadrággal is, lehetőséget ad a tervezőknek arra, hogy sokkal díszesebb, mintásabb, fodrosabb és csinosabb darabokat készítsenek, mintha csak egy kombidresszről beszélnénk. Ez a fodros, habos-babos hatás értelemszerűen főként a kislány baba napozóknál érvényesül.

Disney baba napozók

A kisbabás szülők körében a kedvenc minta továbbra is a Mickey és Minnie egérrel mintázott baba napozók, de egyre többet tűnik fel mellettük Bambi, Thumper nyuszi, az Oroszlánkirály szereplői, valamint a Micimackó család is.

Baba napozóink magas minőségű pamut anyagból készülnek, a felhasznált patentok pedig nikkelmentesek.

Vállukon patentosak, mely jelentősen megkönnyíti a babák öltöztetését, alul pedig, a pici lába között található patentok a gyors és egyszerű peluscserét teszik lehetővé, ha alszik a gyermek, akár felébresztése nélkül is sikerülhet egy gyors pelenkacsere.

Válaszd ki kedvenc napozóitokat nyárra és rendeld meg őket egyszerűen, online a webáruházból!