Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Keresztelő ruhák, alkalmi gyerekruhák

A keresztelő tulajdonképpen az első olyan nagy esemény egy gyermek életében, ahol mindenki egy helyen gyűlik össze a családi és baráti társaságból egyaránt. Egy ilyen jeles alkalommal pedig egyáltalán nem mindegy, milyen keresztelő ruhát visel az ünnepelt, hiszen ez örök emlék lesz majd a későbbiekben.

Rendezés:

Bár a kicsik nem tudják mi történik velük egy ilyen alkalom során, ám ettől függetlenül érzik, hogy valami más körülöttük: megváltozott a hangulat, és persze a megszokott helyszín helyett egészen új környezetbe csöppentek. A megismételhetetlen esemény olyan ruházatot kíván, ami kellően megalapozza az amúgy is emelkedett hangulatot. Hiszen ő lesz a középpontban, őt nézi majd mindenki és ő lesz az is, aki minden egyes fotón szerepel majd. Te pedig büszke szülőként állhatsz majd a gyönyörű gyermeked mellett!

Különleges alkalomra nem mindennapi keresztelő ruha dukál!

Egy olyan jeles eseményen, ahol a gyermeked családja hivatalosan is egy keresztapával és egy keresztanyával bővül, bizony nem mindegy, mit visel az esemény főszereplője. Hiszen ez a ruha évekkel később is számos csodálatos emléket idéz majd fel, amikor előkerül a szekrény mélyéből. Emlékeztet majd arra, milyen csöpp is volt a gyermeked és mennyire szép nap is volt, amikor a szeretteitekkel közösen ünnepeltetek. Pontosan ebből kifolyólag a praktikusság mellett hallgass a szívedre, amikor leteszed a voksodat egy modell mellett, így ugyanis garantálhatod az örömteli elégedettséget mindenki szempontjából. Egy kislány keresztelő ruha esetében a választék gyakorlatilag végtelen. Elviheted az elegancia irányába, de hódolhattok a mesehősök világának is.

Ami pedig a legjobb, hogy a kettőt akár ötvözheted is! Lehet ez komplett kisruha, de akár felsőt és szoknyát külön-külön is választhatsz a kislányod számára. A kisfiú keresztelő ruha esetében is hasonló a helyzet, bátran egyesítheted e jeles eseményen a rajzfilmek világát egy elegáns viselettel. A legjobb az egészben az, hogy nemtől függetlenül később is ráadhatjátok ezeket a darabokat ünneplő gyanánt, ugyanis hála a remek minőségnek és a kényelmes kialakításnak, csak akkor kell a szekrény mélyére kerülnie ezeknek a ruháknak, ha kinőtte őket.

Egy keresztelő ruha szett tökéletes ajándék a gyermek számára!

Ha keresztszülő leszel vagy közeli családtag vagy és keresed a tökéletes ajándékot a csöppség számára, akkor érdemes már a nagy esemény előtt meglepned őt egy alkalmi ruhával a keresztelőre. Hiszen ez több szempontból praktikus meglepetés és biztos lehetsz abban, hogy megfelelő ajándékra költötted a pénzedet. Ráadásul a szülők is örülni fognak, pláne, ha őket is bevonod a tökéletes és minőségi szett kiválasztásába.

A keresztelő ruha több, mint viselet!

Nem véletlen, hogy ezt mondjuk, hiszen ez lesz az a ruha, amelyben hivatalos körülmények között megkeresztelik a gyermekedet és örökre összefonódik az életük a keresztszülőkkel is. Számos olyan fotó készül majd itt, amelyeket évtizedekkel később is szívesen nézegetsz majd, ráadásul sok család esetében olyan ritka alkalom ez, amikor a családtagok és a barátok végre ugyanazon a helyen vannak és tartalmas időt töltenek egymással. Az alkalmi ruha pedig amit ezen a napon adsz a babádra, minden ilyen emléket magában őriz majd.