Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Ágyneműhuzat, ovis lepedő, gumis lepedő

Kényelmes ágyneműhuzat a legkisebbeknek

A kisgyermek mindenből a legjobbat érdemli. Ez különösen igaz, amikor az egészségéről van szó. A folyamatos fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy eleget pihenjen, aludjon. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, szülőként több tényezőre is oda kell figyelni. A megfelelő méretű ágy, a pihe-puha párna és paplan mellett a bőrbarát ágyneműhuzat is szükséges. Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen a jó ágyneműhuzat a gyerekek számára? Erre igen egyszerű a válasz, mégis sok anyuka és apuka számára fejtörést okoz. A tökéletes huzat pamutból készül, hiszen ez az anyag rendelkezik a legtöbb pozitív tulajdonsággal. Kellemes, bőrbarát tapintásának köszönhetően a kicsi számára örömteli érzést nyújt belefeküdni.

A magas légáteresztő képessége lehetővé teszi a test szellőzését és képes elszívni a nedvességet is. Ez által a kicsi nem izzad bele az ágyneműbe még akkor sem, ha esetleg rosszat álmodik az éjszaka. A megfelelő ágyneműhuzat elengedhetetlen feltétele annak, hogy a babák és a kisgyermekek ki tudják aludni magukat. Számukra a sok-sok izgalommal és kalanddal teli világ nagyon fárasztó és szükségük van arra, hogy a pihenésük zavaró körülmények nélkül teljen. Az ide-oda csúszkáló lepedő, a bőrirritációt okozó huzat vagy a nem megfelelő puhaságú párna mind-mind problémát okozhat. Az már csak hab a tortán, ha az ágyneműhuzat még szép is és a kicsi kedvenc mesefigurája mosolyog rajta. A picik gondtalan alvása ma már nem csak illúzió, tegyél érte, hogy valósággá váljon! Nézz körül a webáruházunkban, ahol minden holmit beszerezhetsz, ami szükséges!