Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Benti cipő

A kényelmes és vidám ovis benti cipő a tökéletes választás a kisgyermekednek! Ezek a cuki, gyerekek kedvenc mesehőseivel dekorált gyerek benti cipők rugalmas TPR talppal készülnek, melyek kiváló csúszásgátló tulajdonsággal is rendelkeznek. Tehát a gyermeked biztonságban és stabilan járhat az óvodában, bölcsödében, a csoportszobákban, de otthon a lakásban is.

A gyerek benti, vagy másik nevén házi cipők többek között a népszerű Minnie és Mickey egér, a Mancs Őrjárat filmsorozatok szereplői, Peppa Malac, Pókember vagy Bosszúállók filmek szereplőinek mintájával készülnek. Ezek a vidám és színes minták garantáltan mosolyt csalnak a gyermek arcára.

A gyerek benti cipő kényelmes illeszkedést és puha talpat kínál, köszönhetően annak, hogy az egész benti cipő könnyű anyagból készült, talprésze rugalmas és csúszásgátlós. (TPR) Fontos, hogy gyerek benti cipőink rendeltetésük folytán benti használatra alkalmasak csak. A benti cipők kinti viselése maximum száraz időben lehetséges, viszont hosszú távon nem javasolt.

Válogass a gyönyörű ovis benti cipőink közül, és szerezz örömöt a gyermekednek!

Rendezés:

Onnantól kezdve, hogy egy gyerkőc elindul, bizony szüksége lesz benti cipőre. Hiszen amellett, hogy a bölcsiben és az oviban az alap csomag része egy ilyen lábbeli, otthon is nagyon jó szolgálatot tehet. Ha a széles választékot látva úgy érzed, hogy fogalmad sincs, milyen modellt kellene ehhez választanod, most segítünk, összegyűjtöttük ugyanis a legfontosabb kritériumokat, amelyeket mindenképpen érdemes figyelembe venned a vásárlás során. 

Sokan nem fektetnek nagy hangsúlyt a benti cipők kiválasztására, pedig pontosan ugyanannyira lényeges körültekintőnek lenni ennek kapcsán is, mintha csak az utcai viseletről lenne szó. Hiszen  a benti lábbeli szinte ugyanannyit lesz a gyermeked lábán, mint a kinti cipője. Vagyis a nap igen jelentős részében fogja viselni majd. 

1. Legyen egyszerű felvenni

Nagyon fontos, hogy legyen minél egyszerűbb felvenni, így később már ő is probléma nélkül tud boldogulni a fel-és levétellel, ha nagyobb lesz. Ez egyrészt hatalmas sikerélmény lesz a számára, másrészt pedig nagy segítség is lesz a hétköznapok során, ha önállóan tudja fel-és levenni. 

2. Ne izzadjon bele a lába

Mivel a lakásban és a csoportszobában egyaránt meleg van, érdemes könnyű viseletet választani, amely nem izzad a lábára az első húsz percben. Éppen ezért a legideálisabb, ha egy kényelmes szandált vagy vászoncipőt választasz a számára. 

3. Tartsa jól a bokáját és legyen hajlékony a talpa!

Nagyon fontos, hogy olyan szandált vagy cipőt válassz, amely jól tartja a bokáját. A legideálisabb az, ha a szára eléri vagy túlhaladja a bokacsontot. Lényeges emellett, hogy a választott lábbeli talpa legyen hajlékony, rugalmas, ám ennek ellenére masszív. 

4. Legyen csúszásmentes a talpa

Nagyon praktikus, ha egy csúszásmentes talppal is el van látva a szóban forgó cipőcske, hiszen így bátran közlekedhet benne a padlón vagy a járólapon is. Sőt, egy-egy hirtelen mozdulat vagy sietős lefékezést követően sem kell aggódnia amiatt, hogy elesik, így bátran fedezheti fel a körülötte levő világot. 

5. Fontos a bőrbarát anyag és az ideális méret!

Mivel minden nap órákon keresztül lesz a benti cipőben a gyerkőcöd, mindenképpen ajánlott olyat választani, amely bőrbarát anyagból készült. Emellett akárcsak az utcai cipők esetén, itt is nagyon fontos figyelembe venni a méretet. Ne legyen pont jó, de túl nagy se a választott cipő, hiszen az sem jó ha szorítja, de kellemetlen és balesetveszélyes az is, ha folyton kilép belőle. Így érdemes megtalálni az aranyközéputat e téren. A legjobb, ha körülbelül egy centiméterrel hosszabb a cipő belseje, mint a gyermek lába. Így biztos lehetsz abban, hogy nem szorítja majd a lábát és egész évben kényelmes lesz számára a váltócipő.

6. Szempont a minőség

Az igazán minőségi benti cipők kifejezetten strapabírók is, vagyis nem kell félni attól, hogy idő előtt elszakad vagy megsérül még a legnagyobb játék hevében sem.

7. Szép színek, ismerős mesefigurák

Természetesen a gyerkőc szempontjából a legfontosabb az, hogy milyen színű a választott cipőcske és milyen mesefigura díszíti azt. A jó hír, hogy választék van bőven, így rajta lehetnek akár a Mancs őrjárat vagy a Jégvarázs szereplői, vele lehet egész nap Pókember vagy éppen Mickey egér, de persze Peppa malac és Baby Shark sem maradhat ki a sorból. 

Láthatod, hogy számos olyan kritérium van, amelyeknek meg kell felelni, ha benti cipőről van szó, így érdemes időben elkezdenetek nézelődni és időt szánni az ideális típust megtalálására, hiszen így biztos lehetsz abban, hogy a gyerkőcöd egész nap kényelmes kis cipőben játszik majd a gyermeked.