Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Ovis és baba ágynemű szettet

Ágynemű szett egy praktikus összeállítás, melyben a paplan-párna garnitúrák mellett ágyneműhuzat is szerepel, méretben, anyagban harmonizálva egymással. Az ágynemű garnitúrák mellett 2 részes ágyneműhuzat képeziheti a szett részét.

Továbbá beszélhetünk ovis ágynemű szettről, melyben az ovis méretű összeállítás várja a vásárlókat. Egyben, akár óvodai felszerelésként szerezhető be a csomag, hogy mekkönyítsük az óvodát kezdő gyermekek szüleinek dolgát.

Disney babaágynemű szett pedig a kisbabát várók praktikus összeállítása, ahol akár a baldachinos, fejvédős baba ágynemű kompletten várja születendő kisgazdáját. A babaágynemű ráadásul meseszép mintákkal díszített, és részei egymással jól kombinálhatóak.

Rendezés:

Puha ágynemű szettek, a baba édes álmáért

Az újszülött baba számára a „kinti” világ roppant fárasztó, ezért ilyenkor sok alvásra van szüksége. Ahhoz, hogy zavartalanul álomba szenderüljön, biztosítani kell számára a megfelelő körülményeket. A kellemes hőmérséklet és a nyugodt légkör mellett elengedhetetlen, hogy az ágyneműje pihe-puha és bőrbarát legyen. A webáruházunkból mindent beszerezhetsz, ami a pici pihentető alvásához szükséges: párnát, takarót, de a kínálatunkban megtalálható a babaágynemű szett is. A pamut anyagnak köszönhetően rendkívül kellemes érzést nyújt a babának, aki mosolyogva tudja álomra hajtani a fejét. A magas légáteresztő képességének köszönhetően a babaágynemű szett minden darabja megfelelő szellőzést biztosít a kis testének.

Szülőként ismerős lehet a helyzet, amikor a kicsi nem akar elaludni és, ha sikerül is elringatni, forgolódik vagy felébred az éjszaka közepén. Ennek az egyik oka lehet, hogy nem megfelelő számára az ágynemű. Az általunk kínált babaágynemű szett kellemes ölelésében biztosítva van a pici jó közérzete. Ha az ágyneműt szettben vásárolod meg, akkor időt és energiát és pénzt spórolhatsz meg magadnak. Ez esetben nincs szükség arra, hogy külön-külön válogasd össze a megfelelő párnát és takarót, hiszen egyszerre tudod beszerezni azokat. Ráadásul így sokkal kedvezőbb áron tudsz hozzájutni a termékekhez. Ha 4 részes babaágynemű szettet választod, akkor egy rácsvédőt és egy baldachint is tartalmaz a csomag. Nézz körül nálunk és válogass kedvedre a sok-sok színes, mesefigurákkal díszített, kellemes tapintású ágyneműk között!