Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Baba és gyerek csúszásgátlós zokni

Válassz a különböző mintázatú tappancsos csúszásgátlós zoknijaink közül! Kitűnő kísérője lehet az első lépéseknek.

Tapadj rá a csúszásgátlós zokni előnyeire!

A csúszásgátlós zokni óriási találmány. Azt is mondhatnánk, hogy olyan alapot biztosít gyermekednek, mely mászáshoz tökéletes, miközben a véletlen megcsúszások esélye a nullára redukálódik. Váratlan balesetek bármikor adódhatnak, s éppen ezért nem meglepő, hogy bármit megtennél azért, hogy a világot felfedező, izgő-mozgó szemed fényét megóvd a veszélyektől.

A zokni bár lehet, hogy nem ez jut elsőre eszedbe igazi védelmi vonal a lábnak. Nyilván komoly fizikai behatásoknak nem képes ellenállni, de plusz felületként rengeteget tehet gyermeked jó közérzetéért. Ráadásul a csúszásgátlóval ellátott variáció több, mint praktikus. megoldás

A méret megfelelő kiválasztása mint minden ruhanemű esetén prioritást élvez, ám ebben a helyzetben még hangsúlyosabb. Hogy miért? Ha esetleg túlságosan nagy alternatíva mellett teszed le a voksodat, mondván gyerkőcöd előbb-utóbb, de inkább előbb belenő, akkor a zokni savát-borsát, lényegét, extráját nem aknázhatod ki. Hogy miért? A csúszásgátló rész csak akkor érvényesülhet és akkor láthatja el maradéktalanul a funkcióját, ha a zokni pontosan akkora, amekkora gyermeked lába. Így az esése és a kialakítása optimálissá válik, és így már jöhet a csúszásmentes kúszás-mászás.

A csúszásgátlós zokni megtérülő befektetés!

A naptól, széltől ugyan nem érdemes óvnod életed értelmét, de az nem baj, ha megteszel minden lehetséges óvintézkedést a biztonsága, épsége érdekében. A csúszásgátlóval felturbózott, de amúgy nagyon szemre való zokni hűséges társad lehet a fenti cél elérésében, ráadásul gyermeked is szabadon virgonckodhat a stabilabb tapadásnak köszönhetően. Nem vitás ezzel a döntéssel mindenki jól jár.