Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Csúszásgátlós harisnya

Elősegítenéd a mozgásfejlődést? Könnyítsd meg a pici talpak számára a mászást és a stabil lépéseket! Válassz a különböző mintázatú csúszásgátlós harisnyáink közül, melyek a láb- és térdrészen vannak csúszásgátlóval ellátva!

 

Csúszásgátló harisnya, ami segíti a babát a haladásban

Amikor a picik elkezdenek csúszni-mászni, akkor többé nincs megállás! Kár is lenne visszafogni őket, hiszen az aktivitásnak ebben a korban nagy jelentősége van. Megerősödnek az ízületeik és egyre nagyobb szeletet ismernek meg az őket körülvevő világból. Érthető, ha anyaként mindentől óvod a babádat, de ha igazán jót akarsz neki, akkor a csúszásgátló baba harisnya beszerzése mellett döntesz. Ez a különleges ruhadarab speciálisan a legkisebbek igényeit szolgálja, ennél fogva nem hiányozhat egy baba gardróbjából sem. A harisnya lehetővé teszi, hogy a pici kényelmesen haladjon előre a padlón vagy a szőnyegen anélkül, hogy a keletkező súrlódási erő felsértené a bőrét.

A láb-, illetve térdrészen elhelyezett csúszásgátló segíti a mászásban, amire ilyenkor még nagy szüksége van. Amikor a kisgyermek nagyobbacska lesz és járni tanul, a csúszásgátló baba harisnya akkor is praktikus ruhadarab a számára. Nem csak a láb- és térdrészen, hanem a harisnya talpán is megtalálhatóak a tapadást biztosító, apró korongocskák. A totyogás során ezek nagy segítséget nyújtanak a talpacskáinak. Mindig emlékezetes pillanat, amikor a pici megteszi az első lépéseket, ugyanakkor számos aggodalom is felmerül ilyenkor. A leggondosabb felügyelet mellett sem kerülhető el, hogy néha elessen vagy ráhuppanjon a popsijára. A helyett, hogy állandóan fognád a kezét, válassz inkább egy másik megoldást. A csúszásgátló baba harisnya viselésével maximális biztonságban tudhatod a csemetédet. A webáruházunkban található darabok nem csak praktikusak, hanem szépek is.