Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Zoknicipő, mintás zoknicipő

A puha talpú zoknicipő kiváló benti cipőnek, szobacipőnek, de még babakocsiba is. Ráadásul akkor is nagy segítség lehet, ha a gyermek könnyen leveszi a lábáról a papucsot, cipőt, mivel a zoknicipő kialakítása teljesen hasonlít a zoknira, tehát nem esik le a pici lábáról, s levenni sem tudja egyszerűen, könnyen feladható a gyermekre. A zokni és a puha gumitalp kényelmessé, rugalmassá teszi a viseletet, ráadásul a belsejében lévő, enyhén párnázott talpbetét megvéd a felfázástól, hiszen szinte papucs vastagságú.
Rendezés:

Nem zokni, de nem is cipő. A mezítlábas séta érzését kelti, mégis puha és meleg, ráadásul nem csúszik a talpa sem. A zoknicipő kiváló választás az apró felfedezők számára, akik épphogy elkezdtek totyogni vagy épp ellenkezőleg, már futva járják be a lakás minden zugát.  

Mikor érdemes ráadni a gyerkőcre a zoknicipőt?

Gyakorlatilag számos olyan alkalom adódhat, amikor ezek a puha talpú cipőcskék remek szolgálatot tehetnek. Funkcionálhatnak szobacipőként, de remek választás egy ilyen zokni a babakocsiba is, kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt. Vagyis akár még azoknak a csöppségeknek a lábát is melegítheti, akik még nem tudnak járni, de nem kérdés, hogy a járó-kelő babák szekrényéből sem hiányozhat egy ilyen darab. Sőt, nagyban megkönnyítheti a mászás és a járás közötti átmenetet is, hiszen nem a csúszós padlón kell egyensúlyozni a gyermeknek, amikor úgy érzi, elérkezett az ideje annak, hogy két lábon közlekedjen a mászás helyett. 

Milyen előnyei vannak a zoknicipőnek?

Hatalmas előnye ezeknek a zoknicipőknek egyrészt, hogy nagyon könnyű ráadni a kicsik lábára, ugyanakkor olyan a kialakítása, hogy nem tudja egy mozdulattal levenni azokat a lábairól. A felső, zoknihoz hasonlító része melegen tartja az apró lábacskákat, a puha gumitalp pedig rugalmassá teszi az egész viseletet. Emellett e termékek belső részében az enyhén párnázott talpbetét a felfázás ellen is véd, így akár a hűvösebb konyhakövön is bátran sétálgathat benne.

Mivel a talpuk csúszásgátlós, biztonsággal használhatók laminált padlón, parkettán vagy járólapon is, nem kell tartani a csúszásveszélytől. Ráadásul 30 fokon kézzel moshatóak, vagyis ha beszennyeződnek a nap során, könnyedén újra tisztává lehet őket varázsolni. 

A mezítláb járás érzését kelti

A puha talpú cipők előnye, hogy viseletük a mezítláb járást imitálja, ráadásul sehol sem nyomja a lábakat. Mindössze egy puha pamutzoknit kell felvenni alá ahhoz, hogy tökéletes legyen a picur komfortérzete és bátran be tudja járni a lakás minden pontját, újabb és újabb kalandokba keveredve. Ráadásul mivel nem kopik csúszóssá a talpi rész gyakori használat után sem, egészen addig bátran használhatók, míg ki nem növi azokat a gyerkőc.  

Számos szín és minta

Ezek a rendkívül kényelmes és praktikus zoknicipők igazán szép mintázatokkal készülnek és számtalan különböző színben elérhetők, így mindenki kiválaszthatja a saját ízlésének leginkább megfelelő darabokat. Sőt, egy-egy ruházathoz is ki lehet választani a leginkább passzoló árnyalatokat. A nagyobbak pedig már a rajtuk levő édes kis mintákat is értékelik majd. 

Fontos a megfelelő méret!

Bár ebben az esetben nem egy cipőről van szó hanem annál jóval puhább viseletről, a maradéktalan komfort eléréséhez mindenképpen lényeges, hogy ideális méretet válasszunk. Ezeknek a zoknicipőknek a méretezése egységes, centiméterben meghatározott, így nagyon egyszerű kiválasztani közülük az ideálisat. A 20-as méret belső talphossza 12,5 centiméter, míg 23-as esetében ugyanez a méret 14 centiméter. Ezekkel kapcsolatban minden termék esetében részletes információk találhatók a webáruházban. 

Megszokja, hogy van valami a lábán

Sok gyerkőc esetében nehezíti meg a mindennapokat az első cipők megvásárlásakor az, hogy egyszerűen nincs hozzászokva ahhoz, hogy bármi is van a lábán. Ez pedig sok picurnak nem esik túl jól. A zoknicipők segítségével azonban könnyedén hozzászoktatható ehhez a rituáléhoz és később önfeledten élvezheti a valódi cipőben megtett első lépéseket is. 

A fentieket látva pedig nem kérdés, hogy minden gyerkőc életében fontos szerepe van egy kényelmes, praktikus, puha és színes zoknicipőnek.