Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Baba és gyerek mellény

Az átmeneti időszakokban nem könnyű felöltöztetni a család legkisebb tagjait, hiszen ősszel és tavasszal legtöbbször még mi magunk sem tudjuk, hogy pontosan mit kellene felvennünk ahhoz, hogy ne fázzunk, mégse legyen melegünk. Ezekben az évszakokban praktikus nagyon egy baba vagy gyerek mellény beszerzése, amely segítségével úgy megóvhatod a gyermekedet az időjárás viszontagságaitól.

Rendezés:

Sem a babák, sem pedig a nagyobb gyerkőcök öltöztetése nem könnyű feladata arra, amikor még süt a nap, mégis hűvösebbre fordul az idő, ráadásul este is korán alkonyodik és előbb hűl le a levegő. Ha megizzad, az egyrészt kellemetlen a számára, bőrpírt okozhat, ráadásul jól meg is hűlhet miatta, viszont ha túl lenge öltözéket választasz neki, annak akár megfázás is lehet a vége. Lássuk, mi lehet a megoldás és mi minden található ehhez a webáruházban!

A megfelelő mellény védi a hátat és a mellkast

Egy jól megválasztott mellény tökéletesen védi a gyerkőc hátát, mellkasát és derekát is, melegen tartva ezzel az egész testét az ilyen átmeneti időszakokban. Ezzel együtt pedig lehetővé teszi a réteges öltözködést is, amely egy ilyen pici ember szempontjából kiemelten fontos. További lényeges szempont emellett, hogy szabadon használhatja a karjait, ennek köszönhetően pedig kényelmesen érzi majd magát a bőrében, különösen ha már totyog vagy önállóan szaladgál. Hiszen kalandokba keveredni akkor lehet igazán jól, ha nincs ezer réteg ruha rajtunk.

Lehetővé teszi a réteges öltözködést

Az aktuális időjárástól függően elég lehet a mellény akár egy vékonyabb pulóver vagy egy hosszú ujjú body is, de minél alacsonyabban van a hőmérő higanyszála, annál több réteg kerülhet alá. Így tulajdonképpen az őszi és tavaszi hónapokat bőven kiszolgálja egy ilyen ruhadarab. Sőt, eshet a választásod olyanra is, amelynek része a kapucni is vagy polár anyagból készült, vagyis minden szempontból megtalálhatod a gyermek számára tökéletes kis mellényt, amely megvédi őt a változékony időjárás során is. 

Mindezek kapcsán azonban figyelembe kell venni a méretet is. Hiszen ha szeretnél alá öltöztetni, akkor nem gond, ha nagyobb egy kicsit annál, mint ami a méretének megfelelne, ezáltal ugyanis kényelmesen alá fél a body és a pulóver is. Ellenkező esetben a cipzár akadhat, a mozgás nehézkessé válik benne és pont azt a kényelem veszik el ezáltal, amelyet egyébként annyira szeretünk benne. 

Puha, meleg természetes anyagokból készülnek

A minőségi baba és gyerek mellények mindegyike puha, meleg természetes anyagokból készült, amelyek nagyon könnyen és kíméletesen tisztíthatók. Nem beszélve arról, hogy a megfelelő szellőzést is lehetővé teszik, így nem kell aggódnod a fokozott izzadás vagy a bőrirritáció miatt sem. Így egyszerűen egy komfortos, puha ölelés lesznek majd a gyerkőc számára amely nagyon jól tud esni egy kellemes séta vagy udvari levegőzés alkalmával. 

A kedven mesehősök sem maradhatnak le!

A mellények széles választékában a legkisebbek és a nagyobbak számára is számos különböző árnyalat közül választhattok, de persze rengeteg különböző mesefigura is helyet kapott ezeken a ruhadarabokon. Így kifejezetten kislányos vagy kisfiús színeket is találsz a kínálatban. Emellett visszamosolyoghat a kis tulajdonosokra Mickey vagy Minnie egér, Pókember vagy akár a Jégvarázs vagy a Verdák szereplői is. Ezáltal pedig biztos lehetsz abban, hogy szívesen viseli majd a választott ruhadarabot a picur. 

A fentiek alapján látható, mennyire sokféle szempontból nagyon praktikus egy ilyen baba vagy gyermek mellény, amelyek között találsz ideális méretet a legkisebb gyermekektől egészen a szaladgáló felfedezőkig.