Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Baba takaró, pléd

Baba takaró akár pamut, akár polár egy igazán hasznos darab. Amellett, hogy melegíti a gyermekeket -évszaknak megfelelő vastagságban-, szabványméretű, s jól funkcionálhat akár ágytakaróként is, vagy a szoba dekorációjaként.  
Rendezés:

Baba takaró, egy puha ölelés a kicsik számára

A korai időszakban rendkívül fontos, hogy a babádat melegben tartsd. Az újszülöttek hőháztartása másképp működik, ezért gondosan ügyelni kell arra, hogy nehogy megfázzanak egy óvatlan pillanatban. Ehhez elengedhetetlen, hogy rétegesen fel legyen öltöztetve a picuri, de nem árt, ha mindig kéznél van egy baba takaró is. A kisgyerekek aktivitása sokszor alvás közben sem lankad, szeretnek helyezkedni, forgolódni. Gondos szülőként a legjobb, amit tehetsz, hogy bélelt, zárt lábrésszel rendelkező rugdalózóba öltözteted a babádat, hogy éjjel se fázzon. Egy baba takaróval is érdemes bebugyolálnod, hiszen a kellemes anyag ölelése biztonságot nyújt a számára. Az, hogy milyen a tökéletes baba takaró, sok minden függvénye. Először is nem mindegy, hogy melyik évszakban kerül használatra. Tavasszal, illetve nyáron elég egy vékonyabb típus, de az őszi-téli időszakra mindenképpen a vastagabb, melegebb változatokat érdemes választani.

Az általános szempontok mellett a baba személyes hőigényét is figyelembe kell venni, hiszen minden kisgyerek eltérően reagál a hőmérsékletváltozásra. Vannak, akik fázósabbak és akkor is örülnek egy puha baba takarónak, amikor odakint verőfényesen süt a nap és a szobában is meleg van. Velük ellentétben viszont vannak olyan picurik is, akik nem igénylik a takargatást és hasonló körülmények esetén beleizzadnak az ágyneműbe. Ha körülnézel a webáruházunkban, akkor láthatod, hogy igen széles skálán kínáljuk a gyerek holmikat, így könnyen rátalálhatsz azokra, amik a leginkább megfelelnek a babád igényeinek.