Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Baba evőeszközök

Baba evőeszköz hasznosan használható már a legelső hozzátáplálási kísérletektől. A műanyag baba evőeszköz készlet egy kanálból és villából áll. Mérete alkalmazkodik a picik méretéhez, hiszen kisebbek, mint az átlag felnőtt evőeszközök. A gyermek pedig vélhetően nem tudja magát megsérteni a műanyag összetétel miatt.

Rendezés:

 

Baba evőeszköz, ami jókedvre deríti a picurit

Amikor a pici már több, mint fél éves, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen néhány izgalmas étellel, például a gyümölcsökkel vagy egy ízletes főzelékkel. A tálaláskor ilyenkor már elengedhetetlen, hogy helyet kapjon az asztalon tányér, illetve evőeszköz. Természetesen a baba közelében nem szabad olyan éles tárgyakat használni, mint amilyen a fémből készült kés vagy villa. Az aktivitása rendszerint ebédidőben sem lankad, így elég egy rossz mozdulat, hogy a picuri megsértse magát. A baba evőeszköz használata tökéletes megoldást nyújt, hiszen a speciális anyagösszetételnek köszönhetően nem okoznak sérülést a gyerekeken, még akkor sem, ha véletlenül belenyúlnak, vagy a másik felén fogják meg őket.

Sok szülő megtapasztalja, hogy a cumisüveg korszak lezárulása után a baba étvágya szélsőségessé válik. Néha farkaséhes, néha viszont még a kedvenc ételével sem lehet rávenni az ebéd elfogyasztására. Ennek ellenére nem szabad ráerőltetni semmit, hiszen az akarata ellenére történő etetés még nagyobb ellenérzést válthat ki belőle. Ilyenkor érdemes türelemmel lenni iránta és akkor is szeretettel fordulni felé, amikor a fejecskéjével nemet int. A baba evőeszköz nem csak praktikus, hanem szép is, így garantált, hogy el lehet nyerni vele a picuri tetszését. Köztudott, hogy a kisgyerekek étvágyát befolyásolhatja, hogy épp milyen kedvük van. Ha sikerül elérni náluk, hogy nagyokat mosolyogjanak, akkor már közel vannak ahhoz, hogy nekiálljanak a jóízű falatozásnak. A baba evőeszközökön díszelgő mesefigurák felgyorsíthatják a folyamatot.