Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Ovis ágyneműhuzat

Hamarosan ovis lesz gyermeked, vagy csak a gyerekszobát szeretnéd hangulatosabbá varázsolni? Szebbnél szebb pamut gyerek- és ovis ágyneműhuzatok (100X135 cm és 100X140 cm) közül válogathatsz, mi több, az ágyneműhuzat mellett mindent egy helyen megtalálsz, ami az ovikezdéshez kellhet, például oviszsákokat, tornazsákokat vagy akár törölközőket is.
Rendezés:

Vannak olyan dolgok, amelyek minőségével nem érdemes spórolni ilyenek többek között a lábbelik vagy a ruhaneműk, de nem kérdés, hogy ide sorolandók az ágynemű is. Hiszen a pihentető, minőségi alvás teljes életünk során rendkívül fontos, de minél kisebb egy gyermek ez annál inkább igaz. Hiszen, ha csak logikusan végig gondoljunk méreteiből adódóan is, teste sokkal kisebb, de az őt érő ingerek ugyanolyan mennyiségben zúdulnak rá, mint egy felnőtt emberre.

Ellenálló és feldolgozó képessége, a különböző hatásokra, mint például a stressz kezelése nem alakult még ki, ezeknek alapjait mind gyermekkorban tanuljuk meg kezelni, amelyekhez a megfelelő alvás is hozzá járul. 

Napjaik nagy részét alvással töltik

Életkor szerint a csecsemőknek, 0-3 hónapos kor között 14-17 óra alvásigényük van, egy 1-2 éves picikének még mindig 11-14 óra alvásra van szüksége az óvodásoknak pedig napi 10-13 órára. Tehát jó esetben a napjuk közel felét ágyban töltik, ezért nagyon fontos, hogy azt kényelmes eszközökön, minőségi textilek között, a lehető legnagyobb nyugalomban tegyék. Hiszen a kicsik optimális fejlődése, idegrendszeri érése csak abban az esetben lehet megfelelő és zavartalan, amennyiben a napjaik egy meghatározott napirend szerint zajlanak, amelynek része a kellő mennyiségű és minőségű alvás is. Ez igaz az éjszakai és a nappali pihenésre egyaránt, hiszen mindegyik egyformán lényeges. 

Meghozza a kedvet az alváshoz

Bár az óvodás gyerekeknek szüksége van a megfelelő mennyiségű alvásra, ezt sokszor ők nem érzik ezért nem árt, ha kedvet csinálunk hozzá. Azontúl, hogy jó minőségű pamut ágyneműt választunk a számukra, amely a gyerekeknek kevésbé elsődleges szempont, válasszunk olyat, amibe szívesen fekszik bele. A kedvenc meséjüknek rajzai közé álomra hajtani a fejüket sokkal motiválóbb, mint egy egyszínű, számukra semmitmondó huzatba.

Sok kisgyereknek ebben a korban meg van az igazán nagy kedvence, amelynek grafikájából ma már szinte bármit be lehet számára szerezni, egészen biztos, hogy imádni fogja, sőt el is várja, hogy Villám McQueen vagy Elza mindenén vissza is köszönjön, ha éppen az a kedvence. 

Néhány gyermeknél problémát jelent az elalvás, különösen, hogyha az óvodai délutáni alvásról van szó. Az általunk forgalmazott ágyneműhuzatok megfelelnek az óvodai szabvány méretnek. így akár a délutáni alváshoz is bevethetőek, hogy ezzel is otthonosabbá és így biztonságosabbá tegyük pihenését. 

Nagyon fontos a minőségi anyag!

Minden ágyneműnk 100% pamutból készül, amely természetes anyagával hozzájárul az alvás minőségéhez. A pamut időtálló textil, hosszú évekig tudjuk rendszeres mosás mellett használni, miközben nem veszít tartásából és a színei is sokáig élénkek maradnak. Továbbá előnye még, hogy jól szellőzik, ezért azon sem kell aggódnunk, hogy gyermekünk belemelegszik, vagy fázik, mert mindig optimálisan tartja hőérzetét. Az ágyneműhuzatok cseréje a cipzáros kialakítás miatt pillanatok alatt elvégezhető. A két részes huzatok, könnyen moshatóak nem igényelnek speciális kezelést, a mosásukat és vasalásukat kifordítva javasoljuk. 

Mindezek által egy olyan „kaput” alakíthatunk ki számukra álomország irányába, amely által mindig jó program lesz az altatás, megfelelően kipihenheti magát, ráadásul mindezeknek köszönhetően egész nap egy kiegyensúlyozott, jókedvű gyerkőc vág majd bele a kalandokba nap mint nap és nyoma sem lesz a nyűgösségnek. Ez pedig aranyat ér az egész család számára.