Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Gyerek gumicsizma

A baba- és gyerek gumicsizma egy igazán sokoldalú lábbeli. Gyönyörű, strapabíró, vízálló és divatos is egyszerre. Nemcsak ősszel és tavasszal, hanem nyáron is kiválóan használhatók esőt követően, sáros időben, ráadásul a gyermek is könnyedén fel tudja venni segítség nélkül. Télen pedig a vastagon bélelt gumicsizmák kínálnak megoldást a lucskos, hideg, havas időkben.

Rendezés:

A gumicsizma gyermekeknek is elérhető!

A gumicsizma a lábbelik királya, ami a praktikusságát illeti. Már néhány évvel ezelőtt is egyértelműen látszott, hogy az esős, saras időszakokban: tavasszal és ősszel nagyjából nélkülözhetetlen a jelenléte. Ám az utóbbi időben, amikor az évszakok és az átmenetek megszűntek, amikor a nyár legalább annyira esős és viharos, mint az ősz, akkor bizony nagyjából egész évben szóhoz, pontosabban lépéshez juthat a gumiból készült, stramm jellemvonásokkal büszkélkedő csizma. Mi az, ami igazán vonzóvá teszi ezt a típusú lábbelit? Az, hogy saras, vizes terepen stabil körülményeket teremt, s gyermeked akár szaladgálhat is a sártengerben: nem fog átázni a cipője, benedvesítve zokniját, összesarazva nadrágját. A sárral vívott folyamatos küzdelem sem semmi szülőként: az állandó mosás kissé kimerítő.

A csizma hatékonyan óvja meg a nadrágot és a zoknit - persze a pólóig, pulcsiig nem ér el, szóval sárangyalka készítésénél valószínűleg kevésnek bizonyul. De nyilván nem a mosógép foglalkoztatása a legnagyobb gond, hanem a felfázás valós veszélye. Ha gyermeked adott esetben egész nap vizes zokniban létezik, akkor estére könnyedén elcsípheti a nátha és az orrfolyás, amik sohasem szívesen látott vendégek. A bölcsiben, az oviban vagy az iskolában azok a legélvezetesebb és leginkább kedvelt programok, melyek természetes körülményeket teremtenek, melyek a szabad levegőn zajlanak, s melyek koszolásra, vizezésre és sarazásra biztosítanak lehetőséget.

A gumicsizma nemcsak praktikus társ lehet!

A fentiek fényében nem vitás: a csizma nem hiányozhat cipőtáratokból. A konkrét modell kiválasztásánál mesésebbnél-mesésebb feltételek várnak rátok: pókember, mancs őrjárat vagy jégvarázs…. Bármelyik történet gumírozott csizmát ölthet!