Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Kocsicipő, baba cipő

Rendezés:

Száguldás, kocsicipő, szerelem, száguldás!

A kocsicipő 100%-ban pamut, vagyis olyan kényelmet garantál a babakocsiban fekvő, nézelődő vagy éppen mély álomba szenderülő gyermek számára, ami felülmúlhatatlan. Így aztán indulhat a “száguldás”, ami sportbabakocsi esetében egyébként nem is elképzelhetetlen. A cipőcske akár még lakásban, beltéri körülmények között is megállja a helyét. Milyen modell ragadja el a szívedet? A zebramintás, tépőzáras kivitel? A kék vagy rózsaszín árnyalattal büszkélkedő alternatíva? Vagy a nyári hőségben is kellemesen szellőző szandál? Nálunk bármelyik típust megtalálhatod! A baba védelme és biztonsága minden körülmények között elsőbbséget élvez. Ez azt jelenti, hogy amikor sétálni indultok, amikor alkalmas az idő a városnézésre vagy éppen a természetbeni barangolásra, akkor érdemes a megfelelő feltételeket kivétel nélkül megteremtened.

A babakocsi kényelme adott, s a szerkezetre vonatkozó biztonsági előírások is rendben vannak. Ám bármennyire furcsa, vagy nem logikus, nagyon lényeges, hogy milyen cipőt húzol babád lábaira. Ahogy dobálja őket, ahogy lelkesen baba-táncot jár könnyedén megsérülhet, ha a lábai nem élveznek tökéletes védelmet. Így aztán bátran csapkodhatja szemed fénye lábikóit a kocsihoz, semmilyen negatív következménytől nem kell tartanod. Ezek a cipők direkt a babakocsis tartózkodás perceire és óráira lettek kifejlesztve, de akár az otthonotokban is megállhatják a helyüket. Kinti körülmények közé, azonban nem valóak.

A kocsicipő gördülékeny utazást biztosít!

A minőségi, szép kivitelű, roppant praktikus lábbelik méreteikben az adott korhoz igazodnak, így ténylegesen kényelmes és ideális körülményeket borítékolhatsz babád számára.