Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Alkalmi, ünneplő fekete tüllös szoknya

Ár: 3.789 Ft
Cikkszám: 15003010110
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. október 25.
Szállítási költség 790 Ft
Nem értékelt
Méret
Szín
képpel egyező
Menny.:db

KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ:

A mai napon beérkezett megrendelések kiszállítására várhatóan 2024. október 24/25-én kerül sor! 2024. Október 23. Munkaszüneti nap.

Szállítási lehetőségek
40.000 Ft-tól ingyenes szállítás
35.000Ft felett ingyenes szállítás
Fizetési lehetőségek
Bankkártyás fizetés, vagy átutalás
Utánvétel

Termékleírás

Alkalmi, ünneplő fekete tüllös szoknya

Hódítsd meg a kis hercegnőd szívét ezzel a csodaszép, fekete színű alkalmi,ünneplő tüllös pörgős szoknyával. Ez a szoknya tökéletes választás bármilyen fontos iskolai, óvodai eseményre, legyen az családi ünnepség, születésnap vagy akár karácsonyi parti. Az elegáns fekete színű, szoknya igazi kis divatikonná varázsolja viselőjét, miközben a 90% pamut, 10% elasztán anyag gondoskodik a tartósságról és a könnyű kezelhetőségről. Az első osztályú minőség és a magyarországi származás garancia a kiváló munkaerőre és a kifogástalan stílusra. Kérjük, vedd figyelembe a termékeknél megadott életkort, hogy a legjobb méretet választhasd ki kis hercegnődnek.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!