Termékek Menü

Bentre zokni vagy cipő? Mindkettő! Eláruljuk mi is az a zoknicipő!

Lyamar.hu webáruház
2018. 01. 21. 07:08:00

Benti cipő 2.0, avagy miért is jó választás bentre a zoknicipő

Mászás és első lépések. Minden anyuka várja, de egyben retteg is ezektől a pillanatoktól, hiszen egy új korszak következik annak megannyi szépségével és veszélyével.
Persze, hogy mindenki ezeket a fontos mérföldköveket még biztonságosabbá szeretné tenni gyermeke számára. Még jobban előtérbe kerülnek a veszélyek, az esések, s a hidegebb időszakban a felfázás veszélye is.

A zoknicipő tulajdonságai

A puha talppal ellátott zoknicipő kiváló benti cipőnek, szobacipőnek, de ráadásul még babakocsiba, esetleg jó időben homokozóban is használható. Akkor is nagy segítség lehet, ha a gyermek nem szereti a papucsot, könnyen leveszi a lábáról a lábbeliket, mivel a zoknicipő kialakítása teljesen hasonlít a zoknira, tehát nem esik le a pici lábáról, illetve levenni sem tudja könnyen. Mindezek mellett egyszerűen feladható a gyermekre.

zoknicipo-puhatalpu-lyamar

A 80% poliamid, 20% elasztán összetételű, gumitalpú zoknicipő kialakítása kényelmessé, rugalmassá teszi a viseletet, mivel ötvözi a zokni és a puha gumitalp előnyeit.

A felfázástól sem kell félni, hiszen a zoknicipő belsejében lévő, enyhén párnázott talpbetét megvéd a felfázástól, szinte papucs vastagságúvá teszi a zoknicipőt.

A puha talpú babacipők előnyei

A gumitalp amellett hogy véd az elcsúszástól, nagyon jól idomul a pici talpakhoz, tehát nem szorítja, nem nyomja a pici talpacskákat. A puha talpú cipők előnye, hogy viseletük a mezítláb járást imitálja. Természetesen a zoknicipő felhúzása előtt a gyermekre egy jól szellőző pamut zoknit feladva is kényelmes lesz a viselete.

Tudtad, hogy a zoknicipő még mosható is?

A rendkívül praktikus darabok igazán szép mintázatokkal készülnek, ráadásul 30 fokon kézzel moshatóak. Vasalás, centrifuga, szárítógép használata azonban nem megengedett.

A zoknicipők legkedveltebb mintái

zoknicipo-gumitalpu

A fenti számos előnyhöz nagyon szép és praktikus minták társulnak, hiszen a gyermek számára is nagyobb az öröm, ha egy kedvenc figura, vagy szép minta díszíti a gumi talpú zoknicipőt. Így a kedvencek közé sorolható számos állatos, autós, fűzős mintázat is.

Tekintsd meg a mérettáblázattal ellátott legújabb mintákat és válassz a praktikus, gumitalpú zoknicipőink közül.

Ha tetszett, köszönjük ha megosztod, hogy máshoz is eljuthassanak az információk!