Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Felnőtt méretű gyerek pamut ágyneműhuzat

Különleges, meseszép ágyneműhuzatot keresel? Nagyméretű, kiváló minőségű, pamut ágyneműhuzataink lehetővé teszik, hogy gyerekként és felnőttként is elbűvöljön a mozik és mesék világa. Ha állatokról, munkagépekről vagy városokról készült ágyneműhuzatokat keresel, azokat is megtalálod felnőtt méretű ágyneműink között. Válassz fantasztikus minták széles választéka közül! 
Több mint 200 szebbnél szebb ágyneműhuzat közül könnyedén kiválaszthatod a kedvencedet!

Rendezés:

Milyen ágyneműhuzatot válasszak?

Minden gyermek életében eljön az a pont, amikor a ovis ágyneműjét kinövi, vagy nagyobb ágyba költözik, ahová már nem elegendőek a kisméretű ágyneműk. A felnőtt méretű ágyneműhuzatainkat gyerekeknek már körülbelül 5 éves kortól bátran ajánljuk.

Az ágyneműhuzat váltásakor a számtalan mesefigurás vagy szuperhősös nagyméretű ágyneműknek hála a gyermeknek már nem kell elbúcsúznia kedvenc szereplőjétől. Kínálatunkban közel 200 féle ágyneműhuzatból és 70 féle mesehős közül választhatod ki a Nektek legmegfelelőbb ágyneműhuzat garnitúrát.

Az ágyneműhuzatok zöme a magyar méretezésnek megfelelően készülnek, amely 140x200 centiméteres takarózuhatot és 70x90 centiméteres párnahuzatot jelent. Aki nem a magyar szabványhuzatokra vágyik, azok megtalálják kategóriánkban a francia és skandináv méretű, külföldi szabványnak megfelelően elkészített ágyneműhuzatainkat is.

A felnőtt ágyneműhuzataink nagy része kiváló minőségű pamut alapanyagokból készülnek. Hála, a ma már ellentmondást nem tűrő nyomdatechnikának, az ágyneműhuzatokon pontosan, élethűen jelenik meg az adott képen kiválasztott minta, teljes egészében. Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy az ágyneműhuzatok színtartóak, szinte egyáltalán nem fakulnak, rengeteg mosást kibírnak anélkül, hogy az anyaga megnyúlna, vagy a gyönyörű kontrasztos színeiből veszítene.

A pamut felnőtt méretű ágyneműhuzatok mellett csekély számban, de a széleskörű vásárlói igények kielégítése végett forgalmazzuk a poliészterből / microfilberből készült ágyneműhuzatokat is. Ezen ágyneműhuzatok jellemzője, hogy nem kell őket vasalni, talán még gyönyörű színvilágot kölcsönöznek, nem gyűrődnek, mosások során ugyanúgy színtartóak, mint az előbbiekben taglalt pamut társaik, viszont szárításuk sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mivel nem szívják magukba a mosás során a vizet.

Akármelyik ágyneműhuzatra is esik a választásod, egy biztos, hatalmas lesz az öröm, ráadásul általában már másnap megérkezik otthonodba a megrendelt csomagod!

Minnie ágyneműhuzat, minden kislány álma-vágya

A Minnie ágyneműhuzat mindig nagy sikert arat a kislányok körében. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy a kicsik rajonganak a Disney mesékért. A szórakozásra szakosodott stúdió rendszerint újra és újra varázslatos világot tár a gyerekek elé, akiknek minden vágyuk, hogy ne csak a fantáziájukban, hanem a valóságban is részesévé váljanak a történetnek. Ez könnyen megvalósítható, ha a gyermekedet elhalmozod olyan tárgyakkal, amiken a kedvenc mesefigurái díszelegnek, például pizsamával, bögrével vagy ágyneműhuzattal. Napjainkban a Disney termékek mintái a legdivatosabbak és a legváltozatosabbak. Legyen szó a Verdákról, a Jégvarázsról, a Mancs őrjáratról vagy a Mickey egérről, ezek az ágyneműhuzatok életre tudják kelteni a meséből ismert hősöket, szereplőket. A Minnie ágyneműhuzat tökéletes választás a lánykák számára, akik folyamatosan nyomon követik Minnie és Mickey egér kalandos történeteit.

Ha a kedvenc karaktereik között hajthatják álomra a fejüket, akkor nagy boldogság öleli körül őket. A Minnie ágyneműhuzat a többihez hasonlóan 100% pamutból készül. A bőrbarát kialakítás garantálja, hogy a gyermeked zavartalanul aludjon és az ébredés is hasonlóképpen örömteli legyen. Az általunk kínált huzatokon professzionális aprólékossággal kerülnek megjelenítésre a figurák, ami még inkább élethűvé varázsolják őket. Ne lepődj meg, ha a gyermeked alig akar majd kikelni az ágyból, mert egy kis időt még szívesen eltölt a kedvenc mesehőse mellett. Nézz körül a webáruházunkban és válaszd a gyönyörű kivitelezésű Minnie ágyneműhuzatot, ami minden kislány hőn áhított vágya!

Felnőttként sem kell lemondanod a mesék világáról

A felnőtt méretű ágyneműhuzatok lehetővé teszik - melyeket egyébként átlagban már 6 éves kortól használnak a szülők gyermekeik ágyában - hogy a mesék, mozik világáról otthon, felnőtt emberként se kelljen lemondani, mi több, a kedvenc futballcsapatod, állatod, nagyvárosod, vagy munkagéped mintáit is az otthonodba varázsolhatod az ágyneműhuzatok segítségével.

Legyen szó a gyerekszobáról, vagy a hálószobáról hangulatát alapvetően meghatározhatja egy eltalált, kedvenc, élénk színárnyalatokkal és mutatós mintákkal díszített felnőtt méretű ágynemű. A használatukkal szerzett saját tapasztalatok alapján kijelenthető, legyen szó akár a pamut, akár a poliészter, nemzetközi nevén microfilberből készült ágyneműhuzatokról.

Találd meg a kedvenc ágyneműhuzatodat Nálunk, egészen biztos, hogy nem fogsz csalódni választásodban!