Termékek Menü

Mesés szülinap - Mickey és Minnie szülinapi pólók és a partykellékek

Lyamar.hu webáruház
2018. 01. 28. 17:03:00

A mesés szülinap kellékei

Hogy milyen egy mesés szülinap? Természetesen a szülinapi torta és ajándék tökéletes kiegészítője a gyermek kedvencével díszített, számos szülinapi póló és az elengedhetetlen partykellékek, hogy a szülinap ünneplése lehessen a középpontban. 

Számozott Mickey és Minnie szülinapi póló

A Disney Mickey és Minnie figurákkal díszített, számos szülinapi pólók gyönyörű mintákkal készülnek 80-as mérettől egészen 122-es méretig, 1 évestől 6 éves korig számozva, hogy a szülinapi torta mellett egy jó fényképen megörökíthető legyen, hogy nő a gyermek.
Rohan az idő, a gyermek nagyon gyorsan felnő, nagy élmény lesz visszanézni később ezeket a gyönyörű képeket. 

szulinapi-polo

A születésnapos pólók felirata és számozása

A 100% pamut összetételű pólók mintája egy felirat "I am" " Én vagyok " és a szám, mely a gyermek életkorát jelöli, illetve egy gyönyörű Minnie vagy Mickey figura. A pólók fehér, rózsaszín és kék színben választhatóak, hogy viselője egyéniségéhez a legjobban passzoljanak. 

Ezek a pólók egyszerre funkcionálnak kiváló szülinapi ajándékötletként, szülinapi partyszettként, ráadásul felirata is egy egész éven keresztül aktuális marad.

Mesés party kellékek, torta- és számgyertyák

Egy igazán mesés szülinapon minden szólhat a kedvenc meséről, hogy a gyermeket egész nap a kedvenc figurái vehessék körbe szülinapi zsúrján, partyján.

A mesés, számos szülinapi pólók mellett mesefigurás asztalterítők, poharak, papírtányérok, szalvéták, party tiarák és party kalapok, zászlófüzérek, lufik, torta- és számgyertyák, partyszettek nagy választéka vár webáruházunkban, hogy igazán meséssé varázsolhasd a szülinapot. 

Tekintsd meg party, születésnap kategóriánkat!

szulinapi-party-kellekek-tortagyertya

Ha tetszett, köszönjük, ha megosztod, hogy máshoz is eljuthassanak az információk!