Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékozatóban talál.

Disney Jégvarázs-Frozen gyerek ruha

Ár: 5.789 Ft
Cikkszám: 14770906104
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. október 25.
Szállítási költség 790 Ft
Nem értékelt
Méret
Szín
képpel egyező
Menny.:db

KISZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ:

A mai napon beérkezett megrendelések kiszállítására várhatóan 2024. október 24/25-én kerül sor! 2024. Október 23. Munkaszüneti nap.

Szállítási lehetőségek
40.000 Ft-tól ingyenes szállítás
35.000Ft felett ingyenes szállítás
Fizetési lehetőségek
Bankkártyás fizetés, vagy átutalás
Utánvétel

Termékleírás

Disney Jégvarázs-Frozen gyerek ruha Eredeti Disney termék Kényeztesd kislányodat ezzel a Disney Jégvarázs-Frozen mintás ruhával, amit imádni fog viselni! A ruha világos pink színű, tündéri virágmintával, a felső részén pedig a Jégvarázs kedvenc szereplőivel, Elzával, Olaffal és Annával. Az ujjatlan kialakítás tökéletes a nyári napokra, a pörgős szoknyarész pedig garantáltan mosolyt csal minden kislány arcára. Az anyaga minőségi, 90% pamut és 10% elasztán, amely jól bírja a mosást, szín- és formatartó. Hétköznapokra és különleges alkalmakra is tökéletes választás. Ez a ruha nem csak csinos, de kényelmes is - minden kislány álma! Minőségi magyar termék, amelyet bátran ajánlunk minden kis Jégvarázs rajongónak. Minőségi magyar termék Anyaga: 90% pamut, 10% elasztán Minőség: I. osztály

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!