Termékek Menü

A szülinapi body testhez állóan ünnepi viselet!

A szülinapi body pontosan az, aminek hangzik: egy ruhanemű, mely ünnepélyes, és ami felteszi az i-re a pontot. A gyertya fényénél is szebben ragyog gyermeked mosolya, akinek a születésnapja olyan szívbe vésett piros betűs ünnep, mely párját ritkítja. 

Miért ne tehetnéd emlékezetessé ezt az alkalmat? Ha a felnőttek kiöltöznek, s a legszebb ruhájukat öltik fel szülinapjuk kedvéért és tiszteletéért, akkor miért ne öltöztethetnéd fel szemed fényét az esemény nívójához illően?

Jó, természetesen ez az a ruhanemű, mely valójában neked és rólad szól. Kicsid, ha optimálisak a körülmények, akkor így is, úgy is jól érzi magát. De mégis mik nevezhetőek elvárható kritériumoknak a body vásárlása során?

Az rendben van, hogy exkluzív rugdalózó mellett döntesz, ám szülinap ide vagy oda, a ruhadarab tulajdonságai prioritást élveznek. Ahhoz ugyanis, hogy lurkód tényleg jól érezhesse magát a bőrében, bőr- és bababarát feltételek szükségesek.

A maradéktalan kényelem biztosítása az első és legfontosabb feladat. A babák bőre nem egyszer szenzitív, ezért a bőrbarát anyaghasználat nem lehet kompromisszum kérdése. A pihe-puha, évszakhoz alkalmazkodó vastagságú body tökéletes döntés, mely egyrészt nem vált ki irritációt gyermekedből, másrészt komfortos közeget teremt a fent léthez és pihenéshez egyaránt. Ez így már döfi, kezdődhet is a party!

 A szülinapi body több, mint egy ajándék!

 Valószínűleg ez lesz az a rugdalózó, melyet soha nem dobsz ki, mely örökké a gardrób mélyén pihen, emlékeztetve arra a napra, amikor életed értelme a világra jött. Ez a body többet jelent egy egyszerű kelléknél, igazi ünnepi ajándék - neked és szemed fényének.

Tartalomhoz tartozó címkék: újatlan body szülinapi body